Newborn lifestyleshoot Bodhi

Eind maart mocht ik deze knappe kleine bink samen met zijn papa en mama fotograferen. Op een zaterdagochtend rond 11.00 belde ik bij dit nieuwbakken gezin aan. Papa Twan zat lekker kroelend met Bodhi op de bank te wachten en de temperatuur was al lekker “aangenaam” lees warm, in huis (voorafgaand aan de shoot stuur ik altijd een infomail met een leidraad en handige tips om een shoot hopelijk voorspoedig te laten verlopen).

We hebben eerst foto’s gemaakt op het bed…Als ik erover nadenk is het toch best relaxed zo liggend/ zitten op bed zo’n shoot. Ik probeer altijd vanaf verschillende hoeken shots te maken. Zo komt het ook vaak voor dat ik de mensen van bovenaf fotografeer. Eigenlijk best grappig als je mensen net een krap uurtje kent, dan ineens bij hen op bed sta ;).

Deze kleine man deed alleen hazeslaapjes overdag, dus met wat handen-/ voetenwerk en een lieve zus van de kersverse mama die niet zou misstaan als assistente bij mijn shoots 😉 hebben we mooie beelden gemaakt.

De trots straalt er vanaf toch?

Tijdens een lifestyle newborn/ bab shoot maak ik van de kleine individueel foto’s, detailsshots, samen met papa en mama natuurlijk. Gewoon van die alledaagse herkenbare dingen zoals lieve kusjes en lekker geknuffel. En als je wilt een baddersessie of voedingmomentje samen met mama.

Wat ik ook erg leuk vond is dat Michelle vroeg of ik nog een foto van hen tweetjes nemen….Maar natuurlijk….Dat doen we toch even 😉

Lieve Twan, Michelle en Bodhi. Geniet van elkaar en met elkaar! Ik hoop dat onze wegen elkaar in de toekomst nogmaals zullen kruisen. Dankjewel voor jullie vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *